نحوه تست زنی و مطالعه شیمی

هنگام آزمون (تستی) دادن ابتدا باید سراغ کدوم دسته از سوالات رفت؟ حفظی ها ، مفهومی ها یا مسائل محاسباتی؟ و اینکه در کل چطور میشه سرعت تست زنی در شیمی رو بالا برد به طوری که بتونیم به طور متوسط هر سوال رو توی یک دقیقه پاسخ بدیم؟

پاسخ:

در رابطه با سوال اول، اینکه با چه ترتیبی به سوالات آزمون تستی پاسخ بدید، بسته به میزان تسلطتون سلیقه ای هست. بعضی ها به ترتیب دفترچه به سوالات پاسخ میدن بعضی ها هم بین مفاهیم، حفظیات و مسائل اولویت بندی می کنن. اما معیار مهمی که توی پاسخ دادن به سوالات آزمون وجود داره اینه که هر سوالی که احساس می کنید براتون ناآشناست و یا احساس می کنید بیش از یک دقیقه وقت میگیره ازش عبور کنید و در نگاه اول فقط به سوالاتی پاسخ بدید که به اندازه کافی روی اون ها مسلط هستید. و در نهایت زمان باقیمونده رو به بررسی سوالات چالشی اختصاص بدید.
اما در رابطه با سوال دوم برای اینکه سرعت عملتون توی حل تست ها بالا بره، این موضوع به چهار عامل بستگی داره:
عامل اول مسلط شدن کامل روی مفاهیم شیمی و مرور کافی اون هست. اگر روی مفاهیم به خوبی مسلط نباشید نمی تونید تست ها رو به خوبی تحلیل کنید. پس سعی کنید از درسنامه ای استفاده کنید که بدون اضافه گویی اصل مطلب رو انتقال بده و حجم زیادی نداشته باشه تا بتونید به اندازه کافی مرور کنید.
عامل دوم تحلیل تست های کنکور به صورت تیپ بندی شده هست. قبل از هر تستی باید با ذهنیت طراح کنکور آشنا بشید. چون سایر تست ها عمدتا از تست های کنکور مشتق میشن و بال و پر میگیرن.
عامل سوم تحلیل تست های تالیفی استاندارد هست. منظور از تست تالیفی هر تستی به جز تست های کنکور هست. یکی از منابعی که تست های تالیفی با کیفیتی رو در اختیار شما قرار میده، دفترچه تست های آزمون های آزمایشی هست. البته پاسخنامه این تست ها ضعیفه ولی خود سوالات ارزش بالایی برای بررسی کردن دارن. به خصوص سوالات چالشی و نکته دار این دفترچه ها ذهن شما رو خلاق می کنه.
عامل چهارم قرار گرفتن در شرایط آزمون هست. هر مبحثی رو که می خونید و تست های اون رو به صورت آموزشی کار می کنید حتما از خودتون دو یا سه آزمون بگیرید اون هم به صورت زمان دار؛ مثلا برای یک آزمون 10 سوالی 10 دقیقه وقت تعیین کنید و بعد از 10 دقیقه دست نگه دارید و درصد بگیرید. و در آخر حتما سوالاتی رو که غلط جواب دادید یا اصلا جواب ندادید از روی پاسخنامه بررسی کنید و سپس نقاط ضعفتون رو با مرور عمیق تر مفاهیم و تحلیل تست های بیشتر پوشش بدید. همچنین اگر در شروع راه درصد آزمون هاتون خیلی کم بود، نگران نباشید و ادامه بدید، چون آزمون دادن تا حدودی یک مهارته و باید تکرار رو هم در کنار چهار عاملی که گفتم در نظر بگیرید.

جدیدترین آموزش سایت:

آموزش های دیگر:

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
بازخورد های اینلاین
مشاهده همه نظرات

دسته بندی آموزش های سایت:

محصولات ویژه این ماه :

محصولات اصلی :

توجه: چنانچه تاکنون حساب کاربری نساخته اید، روی فرم ثبت نام کلیک کنید و چنانچه قبلاً حساب کاربری ساختید، روی فرم ورود کلیک نمایید.

توجه مهم: لطفا قبل از پیام دادن به بخش پشتیبانی، حتماً و حتماً توضیحات مربوط به دوره ها را از بخش «محصولات» که در منوی سایت قرار گرفته مطالعه کنید. چون پاسخ تمامی سوالاتتان داده شده است. با تشکر از توجه شما: شهاب دانش

آیدی پشتیبانی تلگرام: nokhbeganchem_support

آیدی پشتیبانی سروش: nokhbeganchem_support

پاسخگویی پیامکی : 09029875156 (فقط پیامک بدهید)

دقت کنید به پیامک ها و سوالاتی که حاوی پرسش هایی است که در سایت پاسخ داده شده، جواب داده نمی شود (پرسش هایی مانند قیمت دوره ها، نحوه ثبت نام در دوره ها و…) پس لطفا وقت بگذارید و توضیحات محصولات سایت را کامل بخوانید.

پاسخگویی در بخش تلگرام و سروش پلاس همه روزه و حتی روزهای تعطیل نیز انجام می شود.